Frk. Storemyr

Elin hos Frk. Storemyr på Alfaz del Sol gir deg gode råd slik at sommeren ikke tar knekken på håret ditt.

natural-hair-care-tipsSol, salt- og klorvann suger fuktigheten ut av håret og etterlater det flokete og livløst, i tillegg til at det gir blondiner grønnskjær i lokkene.

-Vi må ta spesielt godt vare på håret vårt på denne tiden av året, opplyser den blide frisøren som nettopp har vært i London for å hente inspirasjon.

– En god plan med fargevalg, frisyre og produkter er smart. Det finnes en rekke hårprodukter beregnet for bruk i sola. Det lønner seg å undersøke hva som egner seg best til akkurat din hårtype.

COVER - Kopi

Hun legger til:

-Jeg anbefaler også farging av vipper og bryn nå på sommeren. Det er lett for at sminken renner av i varmen. Det kan også være lurt å bruke mindre sminke og heller ha en mer naturlig look.

Frk. Storemyr er ikke av de frisører som insisterer på å vite best når det gjelder hvilken hårfarge og stil som passer best til kundene.

PRODUKTER

-Kundene vet som regel best selv hva de kler og hva som får dem til å føle seg vel, derfor er det viktig at de kjenner på magefølelsen når frisøren kommer med gode råd. Til syvende og sist er vi frisører bare instrumentet som fullfører planen.

COFFEE

Hun smiler sitt typiske, vennlige smil som går rett hjem. Hun peker på de to stolene som står rett utenfor salongen på plassen til Alfaz del Sol.

-Alle er hjertelig velkommen inn til salongen min for konsultasjon og veiledning. Jeg har kaffen klar!

Du finner Frk. Storemyr i Urb. Alfaz del Sol, Alfaz del Pi.

Telf: 96 588 86 88

www.frkstoremyr.com

Liker du facebooksiden vår, http://www.facebook.com/din.reportasje, vil du motta alle våre reportasjer idet vi legger dem ut. 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s