Bli med på åpningen av Ecofilters sin nye butikk i Alfaz del Pi!

Publikum vil få en presentasjon av firmaets ulike vannfiltre, og alle som møter opp har sjansen til å delta i et lotteri med tre flotte premier. Det vil bli servert vin og tapas. Alle er velkomne!

1. TO SAMMEN

Johan Berg og Dmitry Khoviv har jobbet på spreng de siste to ukene for å få alt på plass til åpningen av Ecofilters nye butikk i hovedgaten i Alfaz del Pi. Når Din Reportasje ankommer butikken for å ta noen bilder, møter forretningsmennene oss ved inngangsdøren med et stort smil.

DSC07956

-Nå er vi nesten ferdige, sier Berg entusiastisk. Dette ser vi frem til! Vi har allerede mottatt flere meldinger fra nysgjerrige som har bekreftet at de kommer på lørdag. Vi gleder oss til å vise frem våre produkter.

Alle som møter opp har sjansen til å delta i et lotteri med tre flotte premier: Vannfilter (295€), Universal dusjfilter (79€) og Dusjhåndtak med C-vitamin som tar bort all klor (69€).

Khoviv, som også er forsker, ser frem til å forklare publikum hvorfor han anbefaler Ecofilters.

vitamin-c

-I motsetning til tradisjonelle vannfiltre, som for eksempel osmose-systemer som renser vann men tar vekk livsviktige mineraler, beholder Ecofilters alle mineraler. I tillegg gir filteret vårt vann som er usedvanlig godt på smak. Dusjhåndtaket med C-vitaminer kan du skru av og på som du vil, og ta med når du er ute og reiser. Du vil merke effekten på både hud og hår umiddelbart.

Alle som bestiller produkter på åpningsdagen vil få gratis innstallering, og det er mange gode åpningstilbud. Det vil bli servert vin og tapas. Alle er velkomne!

Åpningen er lørdag 17. september. 11.00 – 17.00. Adressen er Avenida del pais Valencia 4, lokal 6B. Telefon: 691 972 668.

Bestill din egen annonse-reportasje og del den i det uendelige på sosiale medier! Ta kontakt med oss på: http://www.facebook.com/din.reportasje

3. LOGO

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s